Page 64

Der er hverken stress på forælder eller barn for at få presset et smil frem. Der bliver brugt den tid, der skal til, for at skabe trygge rammer for barnet. Det skal være en sjov og afslappet oplevelse, da det er sådan, man får de klart bedste resultater og fanger de bedste øjeblikke.

FOTOGRAFERING PÅ BARNETS PRÆMISSER Med et af Danmarks største fotostudier er der plads til, at dit barn kan lege, danse, cykle, løbe - hvad end det skulle være. Du har desuden mulighed for at medbringe yndlingsbamsen, yndlingskludetæppet eller yndlingskjolen. Hos Poze Photography er fotograferingen på barnets præmisser, og ingen fotografering er ens. Derfor er der ingen faste skabeloner, der dikterer, hvorledes billederne skal tages eller redigeres – der kigges derimod på det enkelte billede, barn og situation.

KVALITETEN ER AFGØRENDE Du har garanteret uendeligt mange billeder liggende af dit barn med fantastiske udtryk. Men så snart billederne kommer på print, er ”glimtet i øjet” forsvundet, det er blevet betydeligt mere sløret, og farverne matcher ikke de farver, du ser, når du har billedet på en skærm. Du risikerer at have spildt penge på billeder, som du grundet en ringe kvalitet måske aldrig får brugt. Poze Photography redigerer og producerer alle billeder selv. Det giver muligheden for at opfylde nøjagtig dine ønsker, hvad enten dette skulle være billeder i farve eller sort/hvid, om du vil have store billeder til ophæng eller et mindre et til tegnebogen, eller om der skulle være et lille sår, du ønsker retoucheret væk. Poze Photography garanterer en kvalitet, der vil bestå i flere generationer. Derfor er billederne ikke blot et billede, men en investering i et minde, der holder resten af livet.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #13  

13. udgave af MIN BABY - magasinet med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #13  

13. udgave af MIN BABY - magasinet med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement