Page 63

Billeder er den bedste måde at mindes på. Vi lever i en tid, hvor kameraet nærmest er fastmonteret på os i form af den indbyggede fotofunktion i vores telefon. Denne er altid indenfor rækkevidde, klar til at blive taget op af lommen, så man kan knipse løs og fange de stunder, man ønsker at forevige. vil gerne være med til at forevige dine minder og give dig noget helt unikt - et stykke personlig kunst, der kan hænges op og vises frem i mange år. POZE PHOTOGRAPHY

Poze Photography søger at fange de små, særlige øjeblikke og det specielle glimt i øjet, der kendetegner netop dit barn. Og skabe billeder, der ikke blot er minder, men billeder med personlighed.

ET FOTOSTUDIE? ER DET NOGET FOR MIG? Flere er af den opfattelse, at et professionelt fotostudie er noget, der kun hører de rige, berømte og modellerne til. Nogle ser det som et koldt og klinisk sted, hvor fotograferingen nærmest er overstået, før den er begyndt. Denne anskuelse gør, at mange i stedet vælger at tage deres børn med ned i nærmeste storcenter for at få taget billeder. Her vil de stå i kø for at få taget billeder i to forskellige opstillinger med et barn, der egentlig bare gerne ville lege og på ingen måde har lyst til at vente på, det bliver deres tur. Poze Photography bestræber sig på at give dig den absolut bedst mulige oplevelse. Studiet er derfor indrettet i rolige omgivelser, der giver dig og dit barn mulighed for at slappe af samt at amme og pusle omkring barnet.

Profile for LIFEMAGS

MIN BABY #13  

13. udgave af MIN BABY - magasinet med alt om det bedste vi har.

MIN BABY #13  

13. udgave af MIN BABY - magasinet med alt om det bedste vi har.

Profile for freemags
Advertisement