Page 59

anden gang og Jeg er gravid for engang - snakke ville lige - endnu søn om det. Så med min 2-årige , mens han var jeg spurgte ham mor i maven?”. i bad: “Hvad har om et øjeblik Han tænkte sig det var et ‘trick(han vidste godt, så udbrød han spørgsmål’) og : “Gulerødder!”. glædesstrålende lerødder til afVi HAVDE fået gu sluttede at g be tensmad, og je rgsmålet” hvile ø lade “mave-sp en tid.

Min mand er så sød og prøver at gøre alt så godt for mig, nu hvor jeg er gravid i 7. måned. En dag var jeg bare nede og følte mig tyk og grim, og for at trøste mig kom han til at sige: “Jamen skat, der er da dem, der er grimmere end dig”. Jeg kunne ikke engang blive sur. Og vi har tit grint af det. Han fik det så dårligt over det, men jeg kunne kun se det sjove i det og blev glad igen.

Marie på 2½ år synes, at mors bryster er begyndt at dufte dejligt af mælk (jeg er i 7. måned). Efters om hun det sidste års tid har set en del små babyer blive ammet og ha r fået forklaret, at det er sådan, de får mad, og hun også fik det engang, kan hun måske huske de n dejlige mælkelugt. Hun vil enormt gerne røre ve d brysterne hele tiden og siger så, at hun skal til at drikke mælk fra dem igen. “Nej”, får hun at vi de, “de er til William nu Du er blevet for stor til at . blive ammet”. Hun er ik ke helt tilfreds. Dog går tøsen på kompromis og konstaterer: “Den her er til William, og denne he er til mig” med et stort sm r ørret smil.

t hos år blev passe 2 å p n sø in Da m dahan leget om e vd a h r, o rm mo uru, og plastik kæng n e d e m n ge pmærke gjort ham o vd a h r o rm o m le unge en, hvor en lil som på pung i nere, da de Se . p o t e d ve stak ho de, højgravid kvin n e så t e n fjernsy en ks: “Se! Dam ra st n a h d udbrø måtte ven!”. Og så a m ru u g n kæ med at ende i gang rin rg o st r o rm Mo forklare.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA#23  

23. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA#23  

23. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags