Page 55

ABONNEMENTSORDNINGER Mange sutter, flaskesutter og bideringe ryger direkte i skraldespanden efter endt brug, og der går rigtig meget gummi til spilde. For at reducere mængden af affald og passe bedre på miljøet har Little Savage besluttet at indgå i et upcycling system, hvor du kan returnere dine sutter, flaskesutter og bideringe af Hevea naturgummi. Little Savage sørger for, at de ikke ryger i skraldespanden, men at naturgummiet, som produkterne er fremstillet af, i stedet bliver omsmeltet og genanvendt. Med abonnementsordningen håber Little Savage på at kunne være med til at reducere affald og genanvende produkter. Naturgummiet, som produkterne er lavet af, bliver steriliseret, omsmeltet og genbrugt. Og det er lige så stærkt og holdbart, som da det blev brugt første gang.

Sådan fungerer abonnementsordningen på sutter, flaskesutter og bideringe:

1. Bestil de sutter, flaskesutter eller bideringe, som du ønsker, og lad dit barn bruge dem så meget, som han eller hun lyster.

2.

Efter to måneders brug modtager du en ny sending af produkter. De brugte produkter sender du retur i en pakke med den medfølgende fragtfrie returlabel.

3. Sutter, bideringe og flaskesutter bliver steriliseret og omsmeltet til nye sutter og andre produkter i naturgummi.

MERE INFO Læs mere om abonnementsordningerne på sutter, flaskesutter og bideringe.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA#23  

23. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA#23  

23. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags