Page 16

Faktisk synes jeg drømmen var dejlig og livsbekræftende. Livet kan deles op i faser, og drømmen har hjulpet mig i de mange tanker, der tænkes, når man er gravid. Det giver mig håb, og jeg fyldes med en varm og god følelse for min lille nye familie.

Faktisk synes jeg drømmen var dejlig og livsbekræftende. Livet kan deles op i faser, og drømmen har hjulpet mig i de mange tanker, der tænkes, når man er gravid. Det giver mig håb, og jeg fyldes med en varm og god følelse for min lille nye familie. CHARLOTTE (17+1)

MAKABRE DRØMME OM HAJER Jeg er gravid i 18. uge, og jeg ville ønske, at jeg havde de drømme, de fleste her på siden har. Jeg har de mest makabre og brutale drømme, man kan forstille sig. Min faster og min niece (det familie der betyder allermest for mig) er for to dage siden (i en drøm) blevet flænset, flået og sønderrevet af kæmpe hajer. Vi var på et skib og skulle ud at dykke. Første gang virkede det som en tegnefilm, og vi undslap hajen, vi snød den. Pludselig ville min faster ned i vandet, som forøvrigt gav mig kuldegysninger og grusomme fornemmelser, igen. Jeg prøvede at tale hende fra det, men det nyttede ikke, så vi sprang i vandet. Da vi var nået 2 meter ned, kom en haj på over 15 meter imod os og gik til angreb. Den fik fat i mine ben og flåede og ruskede, mens jeg skreg fuldstændig panisk. Jeg sparkede den på gælderne, og den gav slip og gik til angreb på min faster og min kusine. Hvis jeg troede, at det hajen havde gjort ved mig var

slemt, blev jeg lammet af angst nu. Min kusine blev revet midt over, og jeg kunne tydeligt se blodet, huden og afrevne lemmer, der begyndte at synke til bunds. Min faster blev flået over ved skuldrene. Jeg var kommet i sikkerhed på båden og kunne pludselig se alt det, min kusine kunne se - hun var stadigvæk i live. Jeg kunne høre hendes tanker og mærke hendes følelser. Da hun begyndte at synke mod bunden, tænkte hun: “Nu får jeg endelig lov til at drukne, og egentlig er det jo ikke så slemt”. I samme sekund hun havde tænkt disse ord, blev hendes hoved flået af, og hun døde. Min faster havde på en eller anden måde reddet sig hen til båden. Hun vidste, at hun skulle dø og kæmpede for at komme op i båden, mens blodet sprøjtede til alle sider. Hun råbte og skreg til sin kæreste, at hun elskede ham og altid ville være hos ham i tankerne, og i samme nu kom hajen og flænsede resten af min faster i smådele. Jeg ville ønske, at drømmen var sluttet her, men den fortsatte, og jeg kunne ikke vågne op af den, selv om jeg prøvede. Da jeg endelig vågnede, var det midt i et skrig. Jeg var badet i sved, græd og hyperventilerede. Jeg er godt nok misundelige på alle jer, der “bare” drømmer om deformiteter og køn. Alle dem jeg elsker og holder af bliver i mine drømme brutalt henrettet eller myrdet. Jeg glæder mig aldrig til, at mine drømme kommer!

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA#23  

23. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA#23  

23. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags