Page 15

Der er noget galt, kan jeg fornemme, men sygeplejerskerne viger uden om mig og vil ikke konfrontere mig med det. Der er kun en veninde, der gider besøge mig. Min kæreste er stukket af med en af mine singleveninder. Jeg vågnede ved, at jeg græd.

at skulle have børn samtidig med, gik fra sin kæreste, så hun skulle ikke have børn alligevel. Min dreng blev født med komplikationer og kom på neonatal afdeling, men han er rask nu.

Noget andet, der også sker, er, at jeg pludselig kommer i tanker om, at jeg ikke har givet barnet mad i flere dage. I flere af drømmene har barnet været i stand til at tale på trods af, at den ofte har været mindre end en normal baby, og nogle gange har dens ansigt været som en gammel mands.

VICKY

BARNET KUNNE IKKE TRÆKKE VEJRET I 32. uge drømte jeg, at mit barn ikke kunne trække vejret, og jeg så i drømmen en lille og meget mørkerød baby, der kæmpede med vejrtrækningen. Naturligvis meget ubehageligt, og jeg vågnede også med det samme, i trist humør og med dårlig samvittighed, da jeg er en af de vordende mødre, der IKKE har lagt cigaretterne på hylden. Jeg er nu i 36. uge og har trods onde drømme ikke kvittet cigaretterne. MARIANNE

DEFORM BABY Jeg har flere gange drømt, at jeg har fået en baby, der på en eller anden måde har været deform. Enten har den været alt for lille, eller også har den manglet én eller anden legemsdel. Alle drømmene har båret præg af, at jeg ikke kunne passe ordentligt på den lille baby. Jeg er taget et sted hen, og pludselig finder jeg ud af, at jeg har glemt barnet derhjemme, og det derfor ligger helt alene.

Jeg kan vist roligt tilføje, at jeg mener at kunne spore, at disse rædselsdrømme ofte forekommer, når jeg har været stresset og derfor ikke har passet nok på mig selv, så som at få en ordentlig kost, nok søvn osv. Det er i disse perioder, jeg får dårlig samvittighed og derved tvivler på mit værd som mor

DRØMTE OM GAMMEL FLAMME Jeg er gravid og venter mit første barn. For et par måneder siden drømte jeg meget levende om en gammel kæreste jeg havde. Vi var meget forelskede dengang, og han har været en gave at kende. I drømmen var han ligeså dejlig, og vi havde et godt “gensyn”. Men i virkeligheden ved man jo, at tiden og kærester/ bekendtskaber kommer og går. Idag er jeg gift med en skøn, frisk, smilende og kærlig mand, og vi glæder os til at blive forældre, men vi tænker da også på, hvilken omvæltning det vil blive. Jeg har i lang tid ikke skænket de gamle flammer nogle tanker, så drømmen kom dengang bag på mig. Drømmen jeg havde, har jeg selv tænkt på kunne være et led i at sige farvel til min fortid, hvor jeg bare var mig selv. Nu og for al tid vil jeg altid være mor. En ny titel og et ny liv venter.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA#23  

23. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA#23  

23. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags