Page 51

min legede jeg med Den anden dag 21 måneder med søn Frederik på g målte hans ho et målebånd. Je ”, sagde “halvtreds vedomkreds og dt og “hatææss”. Li og Frederik gent eål n til mig med m efter kom han he og t op for mit bryst båndet, satte de y, atææsss”. Oka jublede glad: “H jeg højgravid, men godt nok er jeg t er ikke, at mit brys håber godt nok ke ik d ender det så 50 cm langt. Hva med?

Min kærestes niece på 4 år havde fået fortalt af hendes mor, at vi skal have et barn. Første gang, hun så mig derefter, kiggede hun kun på min ma ve. Jeg prøvede at få kontakt, som jeg plejer, men uden held. Efter ca. 5 minutter siger hun, at hendes mor har fortalt, at jeg har en baby inde i maven , og den vil hun altså gerne se. Med stort smil om læberne måtte jeg forkla re hende, at jeg ikke kunne åbne op for maven, så hun kunne kigge ind. Hun er så dejlig en pige.

Forleden dag sad jeg på min søns værelse. Han leg ede, og jeg læste i den de bog om graviditet og føds r el, som vi har fået udlev eret hos lægen. Min søn 2 år og 4 måneder og er er meget bevist om, at der er en baby i mors mave. tidspunkt kommer han så På et over og hjælper med at læ se , dv s. ha n tager bogen og bladrer i den. Han finder et billede af et foster på ca . 20 ug er, hvor man kan se både hænder og fødder, og så siger han “baby”. Je g ro ser ham og fortæller, at de rigtigt nok er en lille baby t . Det næste, han finder, er et foster på ca. 10-12 ug hvor man ikke rigtigt ka er, n se, hvad det er, og det pe ge r ha n på og siger “fisk”. Han ville ikke rigtigt tro mig, da jeg sagde, at det og så va r en baby. Han holdt fast på, at det var en fisk.

r sig rt 4 år glæde a sn å p r e tt a Min d agligt ster og fører d sø re o st e liv b t til a mave. ler” med min ta m a “s e g n la t plantravlt med a så g o r a h n u H babyt, hun skal vise lægge alt de k”. I dag bliver stor no en, “når den dt ig med et sø m til så n u h sagde er ud, abyen komm b r å n r, o “M smil: de til dan en lille re så ve la g je l så vi hule. Så en lille blød m so e lig , n de ”. dér og BRØLE kan den ligge

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #18  

18. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #18  

18. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement