Page 24

PÅ TUR

glad. Og så skader det da ikke, hvis det også bliver lidt nemmere for far og mor. Der er ting nok at se til med sådan en lille størrelse, så derfor kan man lige så godt tage den hjælp, man kan få.

DEN KLASSISKE - BARE LIDT FEDERE

Alle forældre kender det (også dem der siger, at det aldrig har været en udfordring at være på tur med deres barn - de har enten fortrængt det eller har været godt forberedt). Uanset om turen bare er en weekendtur for at besøge bedsteforældrene eller en længere ferie et dejligt sted, så er der altså lidt flere praktiske ting at tage hensyn til, når man har et lille barn med. Heldigvis findes der et hav af fede ting, som virkelig er en hjælp, når man er på farten med en baby. For ture er bare hyggeligere, når den lille har det godt og er

Når I er væk hjemmefra, er det fantastisk med en god rejseseng. Den lille er væk fra vante omgivelser, men skal selvfølgelig stadig sove godt og sikkert. I den første tid vælger nogle andre løsninger, men så snart baby bliver lidt større, er der alligevel behov for rejsesengen, og så kan man da lige så godt få glæde af en fra starten. Der findes modeller, som kan bruges lige fra dag 1. Det kræver selvfølgelig, at rejsesengen er sikker og praktisk - og helt ærligt: Når du har brug for en rejseseng, så skal det bare fungere. Det er simpelthen for irriterende med en model, som er tung eller besværlig. Hvis du skal bruge sengen til en helt lille ny, er det en fordel med en, som har en bund lidt højere oppe, så du ikke skal bøje dig helt ned til gulvet for at løfte barnet op og ned.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #18  

18. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #18  

18. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement