Page 23

HOVEDPUDE: Helt små børn skal ikke sove med store hovedpuder. AeroSleep hovedpuden kan justeres i højden. Man tager simpelthen et lag ud i starten og kan så lægge det i igen senere. Puden har samme effektive egenskaber som AeroSleeps andre produkter. Der er tænkt sikkerhed, hygiejne og praktik ind i designet, og også her kan den lille trække vejret gennem puden, hvis ansigtet skulle komme til at vende nedaf.

Teknologien i AeroSleeps madrasser bygger på, at børn skal kunne ånde frit, temperaturregulere og ligge sikkert og tørt, når de sover. Både madrasser og topmadrasserne/beskytterne fås til lift, barnevogn, vugge og seng (og faktisk også til voksne i str. 90 x 200 cm).

TIP: Protect madrasbeskytteren kan bruges til alle madrasser. Har du allerede en madras til din lift/barnevogn/vugge/senge, kan du bare købe madrasbeskytteren og lægge den ovenpå.

SÅ ENKELT OG SÅ GENIALT: AeroSleeps Protect madrasbeskytter består af 3 lag. ØVERST er der et lag af luft i bikubestruktur, så barnet kan ånde selv med ansigtet trykket ned i madrassen (hvis barnet er trillet om på maven). MIDT I er der et absorberende lag, som leder sved, tis og gylp væk fra barnet, så det stadig kan ånde og ligger tørt. NEDERST er der et uigennemtrængeligt lag, som sørger for, at hele ”herligheden” bliver i underlaget og ikke kommer ned i madrassen. Det er trods alt noget lettere lige at vaske en madrasbeskytter end en madras.

LAGEN: AeroSleep har selvfølgelig også lagener til deres madrasser. Deres netstruktur er perfekt til Protect underlaget. Bruger du et almindeligt bomuldslagen, vil du mindske den gode effekt, fordi der så ikke længere er luftgennemstrømning. I de små madrasstørrelser, man bruger i den første tid, er Protect underlag og lagen inkl., når man køber en AeroSleep madras. Men overvej alligevel, om du ikke vil have et par ekstra lagener. Det er dejligt og utrolig praktisk (læs: nemt for mor) bare at kunne skifte lagen, hvis det bliver lidt beskidt.

SE VIDEO

INFO OM SØVN

Se en video om AeroSleep madrassen her.

Vil du vide mere om sikker søvn? Så besøg AeroSleep på Facebook.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #18  

18. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #18  

18. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement