Page 68

ƒ BOUNCEROO

BounceRoo fra 4moms er en let og sammenklappelig skråstol. Med 3 unikke vibrationsindstillinger og 3 intensitetsindstillinger er der mulighed for både hvile og leg. Perfekt at tage med på tur, da den vejer under 3 kg. Med samme teknologi som i storebroderen MamaRoo er det også hos BounceRoo dine bevægelser, der er kopieret ind i skråstolen. Stolen kan anvendes, fra barnet bliver født, til det vejer ca. 9 kg.

1.299,ROCKAROO „

RockaRoo gyngen fra 4moms er en lille, kompakt gynge med de store, behagelige bevægelser, som babyer elsker. Med MP3 plug-in, så barnet kan rocke frem og tilbage til yndlingsmusikken. Med 5 forskellige hastigheder. Vendbart legetøj medfølger i forskellige farver og mønstre til at stimulere barnet i dets forskellige udviklingstrin. Stolen kan anvendes, fra barnet bliver født, til det vejer ca. 9 kg.

1.699,-

ƒ MAMAROO

Skråstolen mamaRoo er en nytænkende løsning fra 4moms. Med 5 forskellige bevægelser og 4 forskellige lyde, som alle er skabt og udviklet med baggrund i forældres naturlige måde at trøste og berolige sit barn på. Du kan med din smartphone nemt skifte bevægelser, hastighed og lyde. Sædet er justerbart med både sidde- og liggeposition for størst mulig komfort for dit barn. Fås i sort, grå og sølv.

2.599,-

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement