Page 67

STERIL’EXPRESS „ Glem alt om kogende vand i gryder eller microovn, når du skal rengøre sutter og flasker. Ultrahurtig og brugervenlig sterilisator med to separate rum eliminerer 99,9% af alle bakterier og slukker automatisk, når sutterne/flaskerne er rene.

599,-

‚ EVOLUTIF

Glem alt om at pakke din skråstol ned igen efter 6-9 måneder. Béaba Evolutif er skabt til at følge barnets udvikling helt op til 8-9 år. Bëaba er både skråstolen til den nyfødte og dit barns første lænestol, udført i de bedste materialer og i et smukt design, der tåler at stå fremme.

 BIB’EXPRESSO

Glem alt om at koge vand, blande pulver og køle ned. Meget besværligt - ikke mindst midt om natten. Med det patenterede opvarmningsystem er Béaba Bib’expresso markedets hurtigste flaskeblander, og du er altid sikret den rette temperatur. Bib’expresso er klar på under 30 sekunder.

999,-

999,-

ƒ BIB’SECONDES

Når barnet er sultent, skal det gå hurtigt. På bare 2 minutter er flasker og babymad opvarmet og klar til brug. En timer sørger for nøjagtig tid, og med det helt specielle heat sensitive system måles kernetemperaturen, så du derved får den helt præcise temperatur.

799,-

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement