Page 57

KURSER FØR FØDSLEN For dig, der skal være mor første gang. Du bliver forberedt til fødslen og den første tid som forælder. Din fødselspartner deltager 2 gange. Kurserne starter i ca. 28. graviditetsuge og slutter ca. 14 dage før terminen. 9 UNDERVISNINGSGANGE *Heraf 2 med din fødselspartner. Du bliver forberedt til den kommende fødsel og den første tid med det lille barn.

*

BEVIDSTHED OG STYRKE Vi laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster.

*

FORBEREDELSE TIL FØDSLEN Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne.

Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Vi afprøver pressemåder og forskellige fødestillinger. OM FØDSLEN *DuVIDEN får viden om fødslen og dens faser. Også viden, som du ikke umiddelbart kan læse dig til, baseret på tilbagemeldinger og erfaringer fra et stort antal fødende. FØRSTE TID *DenDEN allerførste tid med det lille barn, beroligelse og amning. FÆLLES TE *I slutningen af hver undervisningsgang sætter vi os sammen, drikker te, spiser lidt og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter.

DET SIGER DELTAGERNE OM APA

* Der er ikke en forkert måde at føde på. * Større forståelse af kroppen. * Følelsen af at være forberedt til fødslen. * Rygsæk med gode idéer. * Sved på panden i trygge rammer. * Gode samtaler med andre på holdet. * Elsker at komme på apa. Masser af læring om håndtering af gravidi*tetsgener, fødslen og tiden efter. masse øvelser med baby, gode råd, ro *ogEnmorglæde.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement