Page 48

Denne mulighed for at forandre babynesten har også stor betydning, hvis din babynest skal hjælpe den lille med at finde ro, hvis barnet er motorisk urolig, har kolik eller andet. SKIFT COVER MamaMillas babynest giver dig mulighed for at tage coveret helt af. Det er et system, MamaMilla har udviklet, fordi flere og flere kunder ønsker at have mulighed for at tilkøbe et ekstra cover. Dels for ikke at skulle undvære deres babynest ved vask, men også for at have mulighed for at skifte udseende på babynesten. Coveret skiftes let ved at lyne madras og kantpude ud. VASK Babynesten fra MamaMilla kan vaskes i vaskemaskinen. og efter vask kan den lufttørres eller tørretumbles. Ryst babynesten op for at bevare dens volumen. Fjern puden, så snart maskinens tørringscyklus er færdig. Undgå brug af skyllemiddel og vaskemiddel med enzymer til vask af Fossflakes produkter, da det kan forringe fyldets egenskaber.

BRUG AF BABYNESTEN Babynesten har en 4,5 cm tyk skummadras i bunden, der gør den yderst praktisk, fordi man kan bruge den alle steder i hjemmet, såsom på sofaen, i køkkenet, på badeværelset osv. En babynest optimerer således sikkerheden i hjemmet, da den lille kan ligge trygt, imens der ordnes praktiske ting. En babynest kan også bruges ved samsovning. Ved at benytte en babynest kan barnet trygt ligge i forældrenes seng uden risiko for at blive klemt, få det for varmt eller lignende.

SE MERE Læs meget mere om den smarte babynest fra MamaMilla, se de forskellige covers og andet udstyr her: WWW.MAMAMILLA.DK

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement