Page 46

En babynest er en seng til små babyer fra ca. 0-6 måneder. Til det nyfødte barn snøres anoraksnoren helt ind, og i takt med at barnet vokser, løsnes snoren mere og mere. På den måde har babynesten hele tiden den optimale pasform og omslutter barnet.

• Den holder formen, sin ensartede fylde og blødhed, også efter mange ganges vask.

Babynesten består af åndbare materialer, som er temperaturregulerende, allergivenlige og vaskbare ved høje temperaturer. Babynesten er fremstillet af 100% økologisk bomuld og miljøvenlige materialer, som er OEKO-TEX standard 100 certificeret, hvilket betyder, at de ikke indeholder nogen form for farlige kemikalier eller hormonforstyrrende stoffer.

MADRASSEN

Babynesten fra MamaMilla skiller sig ud fra andre babynests, fordi den indeholder et helt unikt fyld i kanten, hvilket medfører en række fordele: • Den kan vaskes på 60 grader. • Den kan tørretumbles.

• Den er varmeregulerende. • Den er allergivenlig. • Den har en tyk madras i bunden, så du kan bruge den alle steder. • Det er muligt at skifte cover, madras og kantpude.

Hårdheden i madrassen er perfekt tilpasset det lille barn, som ikke vejer så meget endnu. Den har en god ballast uden at være hård. Madrassen er OEKO-TEX standard 100 certificeret, hvilket betyder, at den ikke indeholder nogen form for farlige kemikalier eller hormonforstyrrende stoffer. Madrassen er udtagelig. Babynesten lukkes med en kraftig og holdbar lynlås i bunden. Det giver mulighed for at tage den ud ved vask, eller hvis man bare ønsker at bruge sin babynest uden madras.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement