Page 43

Min mand sagde fra starten af, da vi snakkede baby, at han ikke kunne have sex med en gravid. Han mistede simpelthen lysten.

JEG KLARER DET SELV

INGEN AF OS HAVDE LYST

Jeg er gravid, og min mand bryder sig ikke om, at vi har sex, når jeg er gravid, og det må jeg bare acceptere, og så klarer jeg det selv :o)

De første 3 måneder var jeg nok lidt nervøs for, at der kunne ske babyen noget (selvom jeg godt ved, at sex er ufarligt ved en normal graviditet). Min mand havde det faktisk lidt på samme måde, så ingen af os havde rigtig lyst.

Men jeg ved også, at når jeg har født, og jeg er klar, så må vi se lidt porno sammen, hvis det er det, der skal til for at få min lyst igen. For sidst gik der alt for lang tid, før vi var sammen igen, og det blev ikke til mere, og så blev vi gnavne begge to, og det skal bare ikke ske igen. Jeg har opdaget at hvis man har et OK sexliv, så bliver ens forhold også mere skønt og dejligt. Og det hjælper ikke kun at blive “tilfredsstillet” af kontakten og nærheden til børnene - der skal et voksenliv/forhold til. ANNO

Nu er det mere et spørgsmål om, at de stillinger, som fysisk kan lade sig gøre nu, ikke gør det store for mig. Jeg får simpelthen ikke noget ud af det, og det gør selvfølgelig, at manden ikke synes, det er ligeså sjovt, som det plejer. Så her kører sexlivet på vågeblus, men vi har til gengæld snakket om, hvordan vi forestiller os at få det i gang igen efter fødslen. Vi har det heldigvis begge OK med, at det er sådan i denne periode. KAMILLA

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement