Page 23

INTIMPLEJE TIL GRAVIDE I nogle perioder kan kvinder være særligt udsatte for at få svamp og ubalance i intimområdet. I din intimpleje skal du passe ekstra godt på det sure miljø og den naturligt beskyttende barriere. Er du tilbøjelig til at få svamp, ubalance og irritation i intimområdet, bør du højst vaske dig med sæbe én gang dagligt og anvende en intimsæbe med lav pH. En sæbe med høj pH kan skabe grobund for, at balancen forstyrres, så svamp og uønskede bakterier får

overtaget over de gavnlige mælkesyrebakterier, der beskytter dig. Hvis du er særligt udsat, kan du anvende en mild rensecreme til intimhygiejne. Du kan også have gavn af en plejende intimcreme, som danner en beskyttende barriere mod udtørring og irritation. De perioder, hvor du kan være særligt udsat for svamp og ubalance, er typisk omkring menstruation, igennem en graviditet, når du spiser p-piller eller er i overgangsalderen. Det skyldes blandt andet, at din hormonbalance ændrer sig og påvirker dine slimhinder, som bliver mindre modstandsdygtige.

ƒ DANATEKT

INTIM RENSECREME Mild og skånsom sæbefri rensecreme, der renser uden brug af vand og sæbe og lindrer svie og kløe. Et skånsomt alternativ til sæbe. Uden parfume og parabener. Også god til sart babyog barnehud.

DANATEKT INTIM BARRIERECREME „

Giver fugt, plejer og lægger en beskyttende hinde på huden. Velegnet til sarte hudområder hvor som helst på kroppen. Genopbygger hudbarrieren. Uden parfume og parabener.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #17  

17. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement