Page 34

TEST VINDER 2011

BRITAX RÖMER BABY-SAFE PLUS SHR II „

Britax Römer Baby-Safe Isofix Base kombineret med Britax Römer Baby-Safe plus SHR II giver den absolut optimale beskyttelse. Basen forbindes med Isofixfastgøringspunkterne i bilen, og babystolen fastgøres direkte på basen, som efterfølgende kan blive siddende i bilen.

2.499,-

ƒ CYBEX ATON Q I-SIZE + BASE

Babyautostol til børn i alderen 0-15 måneder (013 kg). Giver barnet en god beskyttelse under kørsel. Autostolen har teleskopisk, lineær sidekollisionsbeskyttelse (L.S.P. System), der kanaliserer kræfterne fra en sidekollision væk fra barnet. Den højdejusterbare hovedstøtte og de integrerede seler sikrer samtidig maksimal sikkerhed og komfort i takt med, at barnet vokser.

3.899,-

NYHED

BRITAX RÖMER BABY-SAFE „

Denne babystol giver mulighed for sikker og ergonomisk transport af barnet i bilen og som travel-system på grund af den flade liggeposition. Dermed er barnet altid sikkert, behageligt og godt beskyttet, når I er på tur. Den energiabsorberende indvendige beklædning giver optimal beskyttelse for nyfødte. Den robuste stol sammen med bøjlen i opret position er den perfekte styrtsikring i tilfælde af et fald. Incl. regnslag.

1.549,-

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #16  

16. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #16  

16. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement