Page 26

”Åh, endeligt kan jeg sove igen”. ”Jeg er helt afhængig af bbhugme for at kunne fungere”. ”Sådan en pude ville jeg ønske fandtes, da jeg var gravid for 5 år siden”.

pres på mors skuldre og nakke. Pudens tykkelse og længde er justerbar, og kan således nemt tilpasses alle forskellige kropstyper.

GRAVIDITET

Amning af tvillinger er heller ikke noget problem, da der er plads til begge babyer på bbhugme. Faktisk så anbefaler Tvillingeforeningen bbhugme til alle nybagte tvillingefamillier.

9 ud af 10 gravide kvinder oplever udfordringer med ryg- og bækkenproblemer i løbet af graviditeten. Forskning viser desuden, at mange kvinder desværre fortsætter med at slås med disse problemer i flere år efter, de har gennemført en graviditet. Gravide med bækkenløsning og rygproblemer har ofte nedsat søvnkvalitet på grund af udfordringer med at finde gode hvilestillinger, som aflaster kroppen. bbhugme er specielt designet til at hjælpe gravide med netop dette. AMNING Under amning kan bbhugme nemt bindes og fæstnes rundt om kroppen for at undgå, at både pude og baby glider ned, og således skaber unødvendigt

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK For kvinderne bag bbhugme er miljøhensyn vigtige, og derfor er der benyttet OEKO-TEX certificeret stof til betrækket og BPA-frie silikoneringe. Fyldet inden i puden består af bitte små ESP-kugler, som er valgt specifikt på grund af deres antibakterielle og fugtresistente egenskaber. Betrækker vaskes på 40 grader, silikoneringene vaskes nemt i vaskemaskinen eller koges, og selve inderpuden kan håndvaskes. Et godt tip er at tage puden med i brusebadet for nem vask.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #16  

16. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #16  

16. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement