Page 52

GULDKORN

DAGENS SMIL vi samlet r ha er H g. tin te es ov sj de De kære børn siger itet sagt af børn. id av gr om rn ko ld gu å sm en buket af

Min veninde kom og besøg te os forleden, og ved samme anledning fortalte hun os, at hun er gravid. Min datter, som fulgte meget med i min gravidite t, ved en del om det og spurgte straks, om hun var blevet scannet. Min venninde svarede, at det ikke var sikkert, hun kunne blive de t, da der skulle trækkes lod. Min datter ser straks megte forbløffet ud og udbryder: “Jamen tænk nu hvis du føder kinesiske tvillinger! ”. Min veninde og jeg var selvfølge lig flade af grin.

år meget op Min søn på 3½ g mellem ham i at dele ting lige år. Jeg er og søster på 11 ave en bror, gravid, han vil h en søster. og hun vil have er op, og han Jeg står og vask ig og siger: kommer ud til m får en bror, “Mor, hvis jeg ikke e ked af det. skal du ikke bliv en på tilbud Vi køber da bare i Føtex”.

Min datter på 15 måneder er lige begyndt at kunne sige få ting, og en af dem er “baby”. Da jeg er gravid, har vi lært hende, at der er en baby derinde. Det fik så bare uheldige følger, da vi forleden var på e besøg hos Mor mor. Da vi havd været der lidt, gik hun hen til Mor mor, pegede på hendes mave og sagde meget stolt: “Baby”. I hendes øjne er alle tykke maver babyer :-)

Jeg er højg r denne samta avid og havde for nylig år. Mor: “N le med min datter på 2 t år ½ vi køre ud p nu babyen kommer, sk å al ja” (som de sygehuset”. Clara: “Ja t m est natu verden). M or: “Det ka rlige i hele ng det er midt om natten. odt være, at Man kan ikk vide, hvornå (efter noge r babyen kommer”. Cla e t r lige ringe fø betænksomhed): “Bab a yen rst, ik’ os’? da være rar ” t, hvis baby . Ja, det ville lige kunne g ive besked førs t.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #15  

15. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #15  

15. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement