Page 26

SHOPPING

KUN DET BEDSTE TIL

GRAVIDE OG BABY Betina Duve havde i mange år gået med idéen om at starte en webshop med børnetøj. “På det tidspunkt var jeg i gang med en anden uddannelse og fik aldrig videreudviklet idéen. Pludselig stormede det frem med webshops til børn, og “min” idé var ligesom ikke helt ny mere”, fortæller Betina. “Jeg begyndte så småt at arbejde videre med idéen oppe i mit hoved. Der fandtes store kæder, der havde praktiske ting til baby og mor, men de ligger ofte et stykke tids kørsel væk. Hvad nu, hvis man kunne sidde

hjemme i sin sofa eller i sin frokostpause og bestille det, man har behov for, når man er gravid eller på barsel?”, spurgte Betina sig selv. Betina og hendes mand Michael arbejdede videre på idéen, og et års tid senere i oktober 2015 åbnede webshoppen BABY&I. “Vi vil gerne have en shop med ting, du har behov for, og ikke kun ting, som ville være rare at have. Vi går op i, at alle produkter er de bedste på markedet for mor og baby. Kun det bedste er godt nok”, understreger Betina.

ƒ AKTIVITETSSTATIV

Moulin Roty aktivitetsstativ i træ. Design selv dit aktivitetsstativ efter din smag og skift selv legetøjet, så det passer til dit barns alder. Uden vedhæng.

329,95

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #15  

15. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #15  

15. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement