Page 14

ƒ HAPPYMUM

SUMMER SHORTS Fine, klassiske shorts, der er et musthave til sommeren eller ferien. De kan både kombineres med en enkel basis vente-T-shirt eller ventetop eller med en fin og feminin vente-overdel.

299,95

MAMALICIOUS JERSEY TOP „

Den fineste ventetop med blonder. Toppen er gennemsigtig, og blonderne kan derfor rigtig fremhæves ved at have en top under i en anden farve.

159,95

En graviditet er en helt speciel tid, og dit graviditetstøj skal være behageligt, kunne fremhæve den smukke gravide mave og også meget gerne kunne bruges til både hverdag og fest. MaBelle har et bredt sortiment af lækkert ventetøj til alle lejligheder samt flot og moderigtigt ammetøj, der gør amningen let og diskret, og som sikrer, at man kan føle sig pæn og feminin gennem både graviditet og ammeperiode. MaBelle har et bredt udvalg med en forkærlighed for det enkle, klassiske og feminine, hvilket afspejles i deres sortiment. Det afslappede look er også blevet utroligt populært, og derfor fører MaBelle også et varieret udvalg af gode basis styles, der kan kombineres efter behov.

Der fokuseres så vidt muligt på funktionalitet, så tøjet ikke blot begrænser sig til graviditet og amning, men kan bruges både før, under og efter graviditet og amning. MaBelle vil gerne være med til at inspirere både gravide og mødre til at huske at være gode ved sig selv, forkæle sig selv samt huske at nyde de små ting i hverdagen. Derfor finder du også et bredt udvalg af de lækre produkter fra det australske mærke Milk&Co til både mor og barn. Milk&Co har udviklet en række produkter med lækre, naturlige ingedienser, som er skabt til at gøre livet lettere, sundere og sjovere for både børn og forældre. Da det kan være svært at vurdere størrelse og pasform, når kroppen ændrer sig under graviditeten, tilbyder MaBelle gratis returnering samt gratis ombytning til en anden størrelse.

På de følgende sider kan du se et lille udpluk af skønt ventetøj fra MaBelle. Du kan se hele udvalget på WWW.MABELLE.DK

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #15  

15. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #15  

15. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement