{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 9

Men helt ærligt: Jeg synes, det var røv kedeligt! Det er smukt, det er et mirakel, det var min drøm! De der milepæle, eksempelvis når der er en i din mave, der første gang giver til kende, at den lever, er vidunderlige.

INDEN JEG GLEMMER, HVORDAN DET VAR,

får I her min sandhed om at være gravid. Det er sådan et emne, hvor man skal passe lidt på. For egentlig skal man helst synes, at det er helt vidunderligt, for det er jo en gave. Og ja ja, det er det. Og herhjemme også en gave, som var længe undervejs. Jeg synes, at uanset om det er et uheld, eller om det tager 5 år, så skal man have lov at mene om en graviditet, hvad man vil. For det der med at være gravid, det er uden tvivl ikke en oplevelse, som er ens for alle. For mig, var det nogenlunde sådan her: Da de magiske 2 streger dukkede op på testen, var jeg ovenud lykkelig. Intet kunne ødelægge mig lige der. Min krop rystede af lykke, og jeg anede ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg blev væltet af følelser, der er uden sammenligning. Men er I klar over, at man er gravid i næsten 10 måneder? Vi snakker næsten 1 år folkens! Min graviditet var en af de nemme, tror jeg. Jeg kastede ikke op en eneste gang og var i noget, der mindede om uge 32, før bækkenet begyndte at mærke overbelastningen. Eneste rigtige craving var Capri Sonne juice.

Jeg tog 12 kilo på og havde det egentlig strålende. Så man skulle vel mene, at det var en lykkelig dans på røde roser. Men helt ærligt: Jeg synes, det var røv kedeligt! Det er smukt, det er et mirakel, det var min drøm! De der milepæle, eksempelvis når der er en i din mave, der første gang giver til kende, at den lever, er vidunderlige. Men: • 10 måneder uden en øl. • 10 måneder, hvor alle har en holdning til, hvad du gør. • 10 måneder, hvor folk kigger skævt til dig, hvis du slæber på lidt for tunge indkøbsposer. • 10 måneder med dårlig søvn, fordi man normalt er typen, der sover på maven. • 10 måneder, hvor man ikke må samle et skab eller være i nærheden af en bøtte maling. • 10 måneder, hvor du ikke må stresse og ikke må stå op for længe. • 10 måneder, hvor du skal overveje alt, du gør.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #14  

14. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #14  

14. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement