Page 61

ISSE ARTIKLER? FØDSLEN AF BERTRAM “Hun smiler til mig, imens hun ringer alarm, tager et forklæde på og siger så: ‘Søde ven, du skal over på fødebriksen, for du skal føde nu’. Jeg presser med det samme, jeg kommer over på briksen, og tænker: ‘Jeg får ham aldrig ud’. Jeg følte en vandmelon presse på derindefra”. Læs Lottes gribende fødselsberetning.

FØDSELSFORBEREDELSE: NYTTIGT ELLER SPILD AF TID? Er det en god idé at gå til fødselsforberedelse, eller er det total spild af tid? Får man brugbar viden om den forestående fødsel, eller kan man forberede sig ligeså godt selv derhjemme ved hjælp af nettet og en bog? Læs her hvad andre kvinder mener.

DEN BEDSTE FØDSELSGAVE Fødslen af et sundt og raskt barn er selvfølgelig gave nok i sig selv. Men hvem ville ikke blive glad for en lille overraskelse fra barnets far? Vi spurgte brugerne fra Netbaby.dk, hvad de fik i gave af barnets far, da de fødte deres fælles barn.

NYE NAVNE I 2014 Skal dit barn hedde Bright, Gas, Lordswill, Tron eller Happydude? Der kommer hele tiden nye navne til listen over godkendte navne. Her kan du se 457 af de nyeste pige- og drengenavne, som er blevet godkendt i løbet af 2014.

LÆS MERE Du finder alle tidligere udgaver af GRAVIDA på WWW.GRAVIDA.DK

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #14  

14. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #14  

14. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement