Page 18

GULDKORN

DAGENS SMIL vi samlet r ha er H g. tin te es ov sj de De kære børn siger itet sagt af børn. id av gr om rn ko ld gu å sm en buket af

Jeg arbejder som lærer, og da jeg var højgravid og kom i skole efter sommerferien, kom en af mine elever fra 5. klasse og spurgte mig: “Er din baby derhjemme?”. Den var svær ikke at grine af, når man står der med STOR mave på. Så jeg måtte jo fortælle, at babyen ikke var kommet ud endnu.

d og prøver Min mand er så sø r mig, nu fo at gøre alt så godt 7. måned. i id hvor jeg er grav nede og En dag var jeg bare , og for at im følte mig tyk og gr l at sige: n ti trøste mig kom ha da dem, er r “Jamen skat, de d dig”. Jeg der er grimmere en ive sur. Og g bl kunne ikke engan t. Han fik vi har tit grint af de t, men jeg de det så dårligt over sjove i det og kunne kun se det blev glad igen.

Mor venter sig, og Tobias på 3½ år spørger, hvor lillebror skal sove. Ja, det er ikke helt besluttet endnu, så mor siger: “Det må vi lige se på. Vi skal nok have købt en vugge eller en seng”, hvortil Tobias svarer: “Ja, ellers må han sove i badekaret”. Så slemt går det nok ikke, men der er selvfølgelig ledigt om natten.

Jeg er gr av ville lige - id for anden gang endnu en gang - sn og med min akk 2jeg spurg årige søn om det. e te ham, Så m i bad: “H vad har m ens han var or i mave Han tæn n kte sig om et ø ?”. (han vids jeblik te godt, d et var et spørgsm ‘tr ål’) og s å udbrød ickglædesstr h ålende: “Gulerød an Vi HAVD der!”. E tensmad fået gulerødder ti , og jeg l afbeslutted lade “m e at ave-spør gsmålet” en tid. hvile

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #14  

14. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #14  

14. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement