Page 72

MERE LÆSESTOF

FIK DU LÆST DI De tidligere udgaver af GRAVIDA er fyldt med spændende artikler, flotte fotoserier, inspiration og masser af skønne produkter til gravide. Her kan du se et lille udpluk af læsestof fra tidligere udgaver, du ikke må gå glip af. DRØMME OM BARNETS KØN Mange gravide drømmer i løbet af graviditeten om barnets køn. Men kan en drøm forudsige, om du venter en dreng eller en pige? Læs om 23 kvinders drømme og se, hvad forskning på området viser.

NÅR SEXLYSTEN SVINGER Det er helt almindeligt, at sexlysten falder på nogle tidspunkter i graviditeten. Det sker som regel i starten, hvor man har kvalme, og i slutningen, hvor maven er stor. I andre perioder oplever mange gravide, at sexlysten stiger. Her fortæller 11 kvinder om deres erfaringer med svingende sexlyst under graviditeten.

SPØRGSMÅL OG SVAR OM VEER Hvordan føles rigtige veer? Kan man risikere ikke at kunne mærke de rigtige veer? Kan orgasme fremkalde veer? Bliver veerne uregelmæssige igen ved næste fødsel? Jordemoder Anne-Jette Raben besvarer spørgsmål om veer.

HEJ CHEF, JEG ER GRAVID! Det kan være svært at få fortalt chefen, at man er blevet gravid. For hvordan modtager chefen nyheden? Bliver han/hun sur eller glad? Læs her, hvordan andre gravide har tacklet situationen.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #12  

12. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #12  

12. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement