Page 33

MBT modvirker trætte, tunge og hævede ben, og balancen bliver også styrket, når man har skoene på.

GODT FOR HOLDNINGEN Udover træningen får du også en mere oprejst kropsholdning, der aflaster ryg, hofte og knæ. MBT kan afhjælpe problemer som dårlig ryg, hælspore og nedsunken forfod. Mere end 40 uvildige studier bekræfter effekten af MBT, og skoene er godkendt som medicinsk udstyr i Klasse 1 i EØS. Prof. Dr. Thomas Andriacchi fra University of Stanford i Californien fortæller: “Når man går i MBT, resulterer det i, at man fordeler trykket på sine knæ anderledes. For sunde og aktive mennesker kan det betyde, at man får trænet sine muskler ved gang, og dermed letter presset på overbelastede led”.

LIDT HISTORIE MBT international blev grundlagt i 1996 og var de første, der introducerede funktionelt fodtøj - altså sko, der kan mere end bare at være sko. I 2004 kom MBT til Danmark, og i dag sælges MBT i mere end 45 lande verden over.

De er kendt som ”masai-sko”, da de tager udgangspunkt i de buede skosåler, som de afrikanske masaiser har gået med. Der kommer to nye kollektioner hvert år, og i dag findes der designs til fest, arbejde og fritid. Der er kort sagt noget for enhver smag.

Se alle de smarte sko på DK.MBT.COM eller køb direkte på WWW.MBTSHOP.DK

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #12  

12. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #12  

12. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement