Page 20

GULDKORN

DAGENS SMIL vi samlet r ha er H g. tin te es ov sj de De kære børn siger itet sagt af børn. id av gr om rn ko ld gu å sm en buket af

I min graviditet har storebror været flink til at samle ting op til mig fra gulvet, da det jo, som vi forklarede ham, var lidt svært at nå helt derned me d den tykke mave uden at mase lille bror. Kort efter fødslen går jeg så run dt med bebs på armen og spørger, om han lige gider række mig den stofbl e, jeg tabte på gulvet. Han kigger for arget på mig og udbryder: “Ej helt ær ligt mor, er du gravid igen?”.

res lille Vi præsenterede vo vennenyfødte pige for et med nr. par. Hun er gravid ende 2, og da den komm ser den sovstoresøster (2 år) arnevogende baby nede i b : “Min mor nen, fortæller hun dukke!”. skal også have en

datDa jeg var højgravid med min ce ter, var min søster, svoger og nie dpå knapt 3 år på besøg. Ved mi jeg dagsbordet taler vi også om, at ler, venter mig, og min niece fortæl . at hun også har en baby i maven jeg Vi trækker på smilebåndet, og til spørger hende: “Hvad siger far det?”, hvortil hun svarer meget alvorligt: “Far bliver sur!”.

Jeg er g rav snakket e id i 34. uge, og v i n del om det der m har babyen s ed, at kal have mælk fra I dag pe ger Nich mor. olas (2 å måneder) r og 10 så på m ine bryste spørger, hvorfor je r og g har såd gle. Det an nohar dam er, forkla og fortsæ rer jeg, tte babyen b r med at sige, a t når liver født, sk mælk fra mors bry al den have st. Det e helt med r han på andet bry , men peger så p å det st og spø rger: “Er der så juice i de t der?”.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #12  

12. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #12  

12. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement