Page 60

SANDSYNLIGHEDEN for at få et meget stort barn er betydelig større, hvis moderen er rigtig overvægtig. LÆGE DORTE MØLLER JENSEN, ODENSE UNIVERSITETSHOSPITAL

MINE 3 Jeg havde en rigtig skidt fødsel ved den første. Jeg var utrolig smal og lille. Fødslen tog 16 timer, og hun var 3.700 gram og 53 cm. Nr. 2 frygtede jeg, men det var en ren drømmefødsel, for nu havde min krop, bækken m.m. jo prøvet det før. Hun vejede 4.150 gram og var 58 cm, og fødslen tog 2-3 timer. Nr. 3 var endnu en drømmefødsel. Hun vejede 4.450 gram og var 55 cm lang. Det tog 1½-2 timer.

igvis lyttede de til mig. Det er samme far, men de to sidste har helt klart arvet de samme gener. De ligner hinanden rigtig meget. Ved nr. 2 på de 4.700 gram havde de på fødselsdagen skønnet barnet til 3.700 gram. Så jeg giver ikke en skid for deres skøn. Ved nr. 3 fik jeg en vægtscannning, som var nogenlunde korrekt. Skal jeg have en mere, vil jeg helt sikket kræve samme forløb, selvom det ikke er samme far.

Jeg synes ikke, det er slemt at føde en 4+ kilos baby, og jeg har intet fået af hjælpemidler, bedøvelse eller lignende (jo, sugekop og ilt ved den første, da hendes hjertelyd dykkede). Jeg sprang heller ikke og har aldrig skullet syes eller lignende. Jeg er sikker på, du får en god fødsel. Du har født en gang før, så dit bækken er udvidet til at føde en 4 kilos baby. Min veninde fik en på 4.700 gram! Held og lykke!

CHRISTINA MORTIL3

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #11  

11. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #11  

11. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement