Page 51

KLARICARE SINOMARINS MANGE EGENSKABER

effekt på grund af forskellen på saltkoncentrationen i næsevævet og i Klaricare Sinomarin.

• Klaricare Sinomarin lindrer tilstoppet næse og trykket i bihulerne via osmose - en naturlig mekanisme, der trækker overskydende væske ud af næsevævet. Derved reduceres hævelsen i næsens slimhinde.

Osmosen virker ved at trække overskydende væske ud af de hævede næseslimhinder, så man atter kan trække vejret igennem næsen.

• Renser næsehulen for ophobet slim, skorper, støv, snavs, forurening, allergener og andre urenheder. • Gør slimsekretet flydende og hjælper til at genoprette næseslimhindens naturlige funktion. • Tilfører fugt til næseslimhinden og lindrer tørhed i næsen. • Forebygger sekundære øre/næse/hals-infektioner og -komplikationer, f. eks mellemørebetændelse. • Kan anvendes som supplement til lægemiddelbaseret næsespray til at forbedre effekten af og/eller nedsætte brugen af disse ved behandling af tilstoppet næse (f. eks i forbindelse med forkølelse, bihulebetændelse eller høfeber).

SÅDAN VIRKER KLARICARE SINOMARIN Den normale saltkoncentration i næsevævet er 0,9%. Klaricare Sinomarin er en hypertonisk havvands opløsning med en saltkoncentration på 2,3%. Når Klaricare Sinomarin anvendes på næsens slimhinde, skabes en naturlig osmotisk

HVEM KAN ANVENDE KLARICARE SINOMARIN? Klaricare Sinomarin er et naturligt produkt, som kan anvendes til alle, inkl. spædbørn, gravide, ammende og personer med forhøjet stofskifte/blodtryk, hjertesygdomme og diabetes. Kan desuden bruges af alle med tilstoppet næse og tørhed i næsen f.eks. ved høfeber, allergi, forkølelse og influenza.

LÆS MERE Få mere at vide om Klaricare Sinomarin: WWW.DEGULE.DK

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #11  

11. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #11  

11. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement