Page 21

Min jordemoder havde været noget skeptisk ved min beretning om et kursus ved navn Smertefri Fødsel, men hun var ovenud imponeret over mit fødselsarbejde, og mente, jeg var omvandrende reklame. Hvis ikke jeg havde haft vemåler på, var hun i tvivl, om jeg overhovedet havde veer. LOUISE SCHWENSEN (1. FØDSEL)

FØDSLEN AF MIN SØN

var en vidunderlig oplevelse fyldt med kontrol og overskud. Jeg kan ikke forstå, at der en nogen kvinder, som kan føde uden din metode. Keep up the good work!

“undervisning”, som tilbydes på landets sygehuse.

Det var en kæmpe fornøjelse at deltage i kurset. Jeg fik så megen værdifuld viden omkring graviditet og fødsel, som jeg ikke havde kunnet inddrive andre steder, og den viden rustede mig på den bedst tænkelige måde.

Og så vil jeg fortælle om min fantastiske fødsel: Hvordan jeg følte mig i total kontrol, at jeg vidste præcis, hvad jeg skulle gøre på de forskellige tidspunkter, at min mand følte sig ovenpå og super godt rustet til fødslen på grund af kurset, hvilket selvtillids-boost det var at føde uden nogen form for smertestillende midler og bare stole på, at kroppen nok skulle lindre smerterne helt selv.

Kombinationen af teknikkerne var det vigtigste for mig. Det kan jeg med sikkerhed sige efter at have født. Kombinationen af afspænding, laboro, visualisering og presseteknikker var med til at gøre fødslen af min søn til en helt fantastisk oplevelse. Jeg kan forstå, at de fleste kvinder føder uden disse principper. I den ideelle verden burde Smertefri Fødsel erstatte den - efter min mening - meget skrabede og mangelfulde

Jeg var forbløffet over, at teknikkerne virkede SÅ godt. Jeg havde høje forventninger, men var alligevel overrasket over, hvor godt det hele gik. Det eneste, som kunne gøre kurset bedre, er flere moduler. Når noget er godt, vil man vel altid gerne have mere ;-) MARIE FALSIG (1. FØDSEL)

VIND BOGEN! KLIK HER

Efter en meget pinefuld første fødsel i 2006 og dernæst en smertefri fødsel i 2008 grundlagde Anja Bay sit firma SMERTEFRI FØDSEL og blev hurtigt kendt for sine indsigtsfulde og effektive kurser. I dag holder Anja foredrag i hele landet, træner selv gravide i København og uddanner blandt andre jordemødre i sine grundlæggende principper. I 2009 lancerede hun Danmarks første online fødselsforberedelse, og i april 2015 havde mere end 10.000 kvinder taget hendes kursus digitalt eller live. I 2013 blev de første Smertefri Fødsel-instruktører uddannet i eget regi, i 2014 åbnede hun i samarbejde med jordemoder Krista Bella Hultén doulaforløbet Fødselspraktiker Certificeringen, og i 2016 åbner hun en helt ny masterclass uddannelse. Desuden har hun udgivet bestselleren Smertefri Fødsel, som er et selvstudie i Anja Bay Metoden.

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #11  

11. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #11  

11. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement