Page 20

DET SIGER BRUGERNE OM SMERTEFRI FØDSEL Min troldeunge meldte sin ankomst efter 5 hårde dage 17 dage før termin. Kurset ændrede mit syn på den daværende fødsel drastisk. Jeg gik fra at være ret angst for fødslen til “Så, nu må den gerne komme, for jeg er SÅ klar til at føde!”. JEG GIK PÅ GRUNDKURSET.

Det vigtigste for mig var helt klart at have nogle hands-on teknikker for at kunne klare fødslen. At have en følelse af plan A, B og evt. C. Derudover var det aller vigtigste helt klart at få gennemgået selve de fysiske processer, kvinder gennemgår ved fødslen igen og igen. Derudover var det af stor betydning, at jeg blev opmærksom på de tekniske og medicinske ting ved fødslen og mulighederne for tilvalg m.m. Jeg vil helt klart anbefale andre at deltage. Min fødsel var ikke en decideret drømmefødsel, men jeg følte denne gang, jeg var 100% med i hele processen, og det er jeg sikker på, var takket være kurset, deltagerne på kurset og især Anja Bay. Det kom meget bag på mig, at et kursus kunne give mig så meget indre psykisk og følelsesmæssig ro. Selv min

mand blev overrasket over, hvor meget det gav mig, og i sidste ende ham. Alt, der blev sagt, var så logisk. Det hele handlede for mig om at prøve teknikkerne af igen og igen for at kunne vænne kroppen til noget, eller måske endda lære den noget nyt. Det er ikke nok bare at lytte og få forklaret forskellige teknikker. Det er faktisk vigtigere at prøve det praktisk igen og igen og igen. Anja er en person, som brænder for at hjælpe gravide, og det kan mærkes. Hun er god til at sætte sig ind i hver enkelt kvindes meget forskellige situation, tage det seriøst og besvare spørgsmålene fagligt, men heldigvis også på baggrund af erfaringerne indsamlet fra sine kurser. Hun udviser en medfølelse og loyalitet for sit koncept, som gør hende både hjertevarm og troværdig. Det gør, at man nemmere kan åbne sig og stille de relevante spørgsmål uden at føle sig dum, hvilket er vigtigt, når man er gravid og føler sig meget sårbar. NHI PHAN (2. FØDSEL)

Profile for LIFEMAGS

GRAVIDA #11  

11. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

GRAVIDA #11  

11. udgave af GRAVIDA - magasinet om den positive graviditet.

Profile for freemags
Advertisement