Page 89

DEN ISBLÅ SANG

JUPITERS ØJE

Fra 21. oktober til 16. november 2014.

26. oktober 2014.

Den hvide sne glimter i solen, så langt øjet rækker. Lige nu er her stille. Det eneste, vi hører, er vindens susen og isbjergenes knirkende lyd.

Gæstekoncert med Børnejazzklubben.

Og dog langt væk anes en sang - som kom den dybt nede fra havet. Hvad fortæller den, og hvor kommer den fra?

Paul Banks og Charlotte Halberg har spillet deres børnemusikfortællinger i 20 år. De optrådte sammen første gang i efteråret 1994, og siden har de spillet deres musikfortællinger 1.200 gange over alt i landet.

I vores søgen efter sangen bevæger vi os over det store hvide land, hvor isbjørnen lunter langsomt af sted, sælen svømmer nysgerrigt rundt, og historier fra en svunden tid fortælles i de lange mørke nætter. Den isblå sang er inspireret af grønlandsk natur og mytologi. En poetisk, musikalsk og visuel forestilling for de 2-7-årige. Tilladt fra 2 år. Anbefalet til 7 år.

Læs mere om forestillingen, se billeder og spilletider her.

Et musikalsk eventyr om verdensrummet.

De fejrer jubilæet på Anemoneteatret med en kombineret koncert og CD udgivelse med deres seneste musikfortælling, Jupiters øje. Jupiters øje handler om pigen Olga og astronomen Professor Olsen og deres rejse til Mars. Historien tager sin begyndelse, da professoren bliver Olgas nye og meget støjende nabo. Ved en fejl kommer Olga med på professorens rejse til Mars. Dette er blot den første af adskillige dramatiske begivenheder i en koncertfortælling fyldt med sange og musik.

Læs mere om forestillingen, se billeder og spilletider her.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #7  

DIT BARN #7 - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #7  

DIT BARN #7 - magasinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement