Page 72

FÅ DINE GLEMTE GADGETS TILBAGE Hvert år glemmes der 3.000 mobiltelefoner i Gardamoen lufthavn i Norge. Tilsvarende tal findes for alle lufthavne og andre steder, hvor mange rejsende passerer hver dag.

Det er ikke så let at ringe til et hittegodskontor i udlandet og forklare, hvordan den låste iPhone skiller sig ud fra de utallige andre iPhones, som ligger i kassen med glemte telefoner. Det går selvfølgelig meget lettere, hvis du har mærket telefonen med navn. Navnelapper hæfter på alle over-

flader og bliver siddende fast år efter år. Du kan selvfølgelig også mærke din laptop, iPad, kamera og andre gadgets, som du gerne vil have en chance for at få tilbage, hvis du skulle være så uheldig at miste dem. Med den mængde information, som gemmes på bærbare enheder, er en investering i Navnelapper en billig forsikring i forhold til det besvær, det medfører, når en gadget glemmes.

NEMT AT BESTILLE Det er enkelt at bestille navnemærkerne, og hvis du bestiller i dag, så har du dine Navnelapper i postkassen inden 2 dage.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #7  

DIT BARN #7 - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #7  

DIT BARN #7 - magasinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement