Page 12

er en rigtig drengepige og elsker at køre minigraver, traktor eller gravemaskine.

Æ Min datter på 4 år vil være kunstmaler. Ellers vil hun

Æ Min søn på knap 5 ville først være pædagog og

Æ Min søn vil være havpilot. For det er det, en af hans

passe børnene i børnehaven. Men nu vil han hellere være murer sammen med en af hans venner og bygge et fint hus til ham selv. Da jeg spurgte, om han så også lavede et nyt til mig, sagde han bare: “Nej da Mor - du har jo et hus”.

gerne arbejde sammen med mig.

bedste venner vil være. Vennen går meget op i hajer og fisk, og når han bliver stor, vil han være havpilot (det er jo svært at sige havbiolog he he) og fodre hajer.

Æ Min søn bliver 4 år i næste måned, og han vil altså Æ Min datter på 4 år vil være flyvepony. Og der er ikke andet, hun vil være.

bare gerne være mor og gå på barsel. Eller også vil han gerne have en stor kran. Og min datter på 6 år vil være konditor og lave lækre kager.

Æ Brandmand, skraldemand, “lægemand” eller kran-

Æ Min datter på snart 7 vil være frisør, nogen gange

fører. Vores søn sagde også en dag, at han gerne ville køre med gylle, for når han så blev stor, kunne han køre forbi vores hus (vi bor på landet), og så kunne vi lugte, at han havde været forbi. Vores søn vil være alt med store maskiner, og når han siger, han vil være brandmand og “lægemand”, er det for at køre brandbiler og ambulancer.

Æ Her vil knægten være den, der styrer toget, og jeg

skal være den, der klipper billetter, for så kan han køre mig hjem, som han så sødt siger. Og så kan han hele tiden være sammen med mig. Og jeg skal have en helt speciel billetsaks, der kan klippe hjerter, fordi så kan de se, at vi godt kan lide dem, der kører med toget.

Æ Da min lillebror var barn, ville han bare være en “almindelig mand”, når han blev voksen - hihi.

Æ Min søn på 4 vil være arbejdsmand. Han er helt

vild med store maskiner. Lige i øjeblikket har vi også gravemaskiner næsten i baghaven, og når de går tur i børnehaven, kommer de forbi en “byggeplads”, hvor der er en masse maskiner. Så måske det er derfor, han mener, han skal være arbejdsmand i øjeblikket.

også læge, eller popstjerne som Hannah Montana. Min søn på 4 skal være brandmand. Han siger til pædagogerne i børnehaven, at han nok skal komme og slukke ilden i deres vinduer. Sjovt nok siger han det kun til de to kvindelige pædagoger, som han også mener, han skal være kærester med, når han bliver stor. Men han er stadig fast besluttet på, at han skal giftes med sin mor. Han siger tit til mig: “Mor. vi er kærester ikke? Og vi skal giftes”. Og han har lovet mig, at han altid vil slukke ilden i min lejlighed :-)

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #7  

DIT BARN #7 - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #7  

DIT BARN #7 - magasinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement