Page 65

Huset

rsen

hristoffe Winnie C

Barnebar

net

“Vi købte Kids Universe i foråret 2010 som en allerede eksisterende og velfungerende webshop”, fortæller indehaver Winnie Christoffersen og fortsætter:

noget, vi selv ville købe og forære til vores barnebarn? Eller var det noget, som kunne være til stor gavn og glæde for familien som helhed?”.

“Min mand var blevet lam og stum efter en blodprop i hjernestammen i 2003. Han havde imidlertid ikke mistet modet, glæden ved livet og slet ikke hukommelse eller sproget, selvom hans stemmebånd var lammet, så han ikke kunne tale”.

“Da vi overtog Kids Universe, var det således et fælles projekt, som min mand interesserede sig levende for. Hver gang, vi modtog en ordre, kom der en lille lyd fra computeren, og ligegyldig hvad, der ellers var af støj i rummet, så var min mand altid den, der hørte lyden og gjorde opmærksom på, at der var kommet en ordre. Han fulgte også med i, hvad der var blevet bestilt”.

“Jeg havde derfor bygget om i vores lille hus i Skovshoved, og det var lykkedes mig at få ham hjem til stor overraskelse for alle. Jeg beholdt mit fuldtids job som IT-projektleder indtil 2010, hvor jeg af forskellige grunde valgte at være hjemme hos ham dagligt og stoppe med mit arbejde”. “Imidlertid mente vi, at det var bedst at have noget at gå op i, der ikke havde med de vanskeligheder at gøre, som følger med en lam og stum i huset. De mange hjælpere og den uro, det bringer i dagligdagen, kunne vi minimere ved, at jeg selv overtog en del af opgaverne. På et tidspunkt var vi oppe på at få besøg af 18 forskellige hjælpere på ét døgn”. “På dette tidspunkt havde vi vores første og eneste barnebarn i vente - vores eneste datter ventede sig, og hvad var så mere naturligt end, at vi forhandlede legetøj?”. “Vi kunne se på varerne med kundernes øjne. Var det

“I forbindelse med sygdommen havde vi lukket den arkitektvirksomhed, som min mand havde, da han blev ramt af blodproppen. Derfor havde vi et dejligt velopvarmet og istandsat rum i kælderen stående - det var her, jeg placerede lageret til Kids Universe”. “Vi havde meget glæde af webshoppen og kørte sammen på posthuset med pakkerne, og ved juletid holdt vi meget sent åbent til glæde for de uheldige kunder, der havde glemt en eller flere julegaver”. “Min mand døde i foråret 2012, og herefter har jeg været temmelig ked. Men nu er jeg oppe at køre igen, har flyttet lageret til en pick-pack facilitet og har sat huset til salg”, slutter Winnie Christoffersen.

På de følgende sider kan du se et udvalg af skønt legetøj fra Kids Universe.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

Profile for freemags