Page 63

Vi forsøger hos MammaShop at give kunderne en mere personlig oplevelse. Vi er heller ikke bange for at vise, hvem vi er. Og det er vigtigt, at vores kunder ved, at der er ægte mennesker af kød og blod bag vores webshop, og at vi ikke bare fungerer som en maskine. Desuden er det mig, der vælger alle produkterne i vores sortiment - og jeg tænker meget på at give mine kunder det helt rigtige sortiment af lækre og praktiske produkter, der kan skabe værdi i deres hverdag. Derfor er shoppen fyldt med produkter, der opfylder mine to overordnede kriterier: De skal være gennemtænkte i forhold til funktion, og de skal henvende sig til den stilbevidste kunde.

Hvordan ser fremtiden ud for MammaShop? Er der nogle nye tiltag på vej? Uh ha ja, vi har masser af gode idéer. Vi har for eksempel lige lanceret en kundeklub med eksklusive tilbud og en skræddersyet graviditetskalender til vores medlemmer - det bliver rigtig spændende at følge den.

‚ BabyBjörn babysitter En ergonomisk, blødere og mere moderne version af den klassiske babysitter. Med blødt stof, runde former og omsluttende design. 1.199 kroner „

Du kan læse mere om KlubMamma her: www.mammashop.dk/tilmelding-klub-mamma Desuden har vi netop fået en hel række nye brands i shoppen, blandt andre byKlipKlap, der laver smarte, multifunktionelle gulvpudder til børneværelset: www.mammashop.dk/brands/byklipklap.html Og BabyBjörn, der laver nogle geniale bæreseler og “babysitters”, som vugger dit barn til ro: www.mammashop.dk/catalogsearch/ result/?q=babybj%C3%B6rn

Hvis du kunne give ét godt råd videre til alle mødre, hvad ville det så være? Hmm, det skulle være: Nyd tiden ekstra meget med de små, nye, skønne babyer. Sæt dig ikke for store mål i forhold til hus og hjem og besøg. Bare nyd!

Se mange flere skønne produkter til mor og barn på WWW.MammaShop.dk

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

Profile for freemags