Page 60

Vi skal have det skide skægt, når vi går på arbejde - og så skal vi selvfølgelig også tjene penge. De to ting skal være i balance.

Med to børn kan jeg ikke leve et iværksætterliv i en billig etværelses lejlighed, så der skal være plads til en løn til mig - og den skal jeg selv stå for at tjene ind. Derfor arbejder jeg naturligvis mere end 8 timer om dagen, men jeg tæller ikke timer, til jeg skal hjem. Tilværelsen som selvstændig og indehaver af MammaShop er en livsstil for mig. Jeg kan ikke leve uden den.

Hvad er visionen bag MammaShop? børnehaven eller smutture til Jylland for at besøge bedsteforældrene. Bliver børnene syge, kan jeg arbejde lidt hjemmefra, mens jeg passer dem. På den måde har jeg alle muligheder for at tilrettelægge min dag efter mine børns behov. Omvendt er jeg selvfølgelig også meget sårbar. Med et barn syg mandag morgen er linjen lagt for ugen. Der skal ikke meget til at vælte toget, og mine opgaver er der ingen, der kommer og løser. Derfor skal man kunne have is i maven som selvstændig.

‚ byklipklap Gulvpude Multi gulvmadras, der fungerer som både som sofa, puf, soveplads og legeplads. 5.999 kroner „

Vi skal have det skide skægt, når vi går på arbejde - og så skal vi selvfølgelig også tjene penge. De to ting skal være i balance. Det, at vi giver vores kunder noget ekstra udover den service, de forventer fra en webshop, gør os alle super motiverede til at gå på arbejde.

Hvorfor skal man handle hos MammaShop? Generelt synes jeg, der findes rigtig mange gode webshops, der gør mange gode ting. FORTSÆTTES „

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

Profile for freemags