Page 54

Min søn var 8, og vi snød med alderen. Han bruger siden til at spille spil og ikke andet. For tiden er det dog Minecraft, der hitter.

på 8 år skriver sammen med sine venner og spiller lidt spil. Hun har ikke selv koden til at logge in, så der er opsyn med, at hun ikke tilføjer eller snakker med fremmede.

Tjah, der står, at man skal være 13 år, men jeg ved, at en masse lader deres børn gøre det før, for det er jo så synd, når nu deres kammerater må. Jeg håber ikke, at samme forældre giver efter, hvis de begynder at tage stoffer. “Jamen, det er jo så synd, når nu deres kammerater gør det”.

Personlig har jeg ikke noget imod Facebook, men man skal altså være 13 år for at være medlem, og det er der, jeg synes, at det er forkert, at forældre til børn under lader deres børn kommer på. Sådan er min holdning generelt. Hvis der er lavet et alderskrav til ting, så synes jeg bare, at man skal overholde det.

Jeg kan se, at mange af mine elever og min datters kammerater har fået Facebook i en alder af 8-9 år. Jeg har ikke rigtigt nogen holdning til, hvad jeg synes. Min datter har ikke spurgt, så jeg har ikke haft brug for at tage stilling endnu.

Mine børn er på Facebook, blandt andet fordi de er delebørn, og deres far ikke har særlig meget kontakt med dem. På den måde kan han se og følge lidt med i deres liv. Derudover så er bedsteforældrene også på Facebook og bor lidt langt væk, så der kan de så også følge med. Min datter er snart 9 år, og vi sætter billeder ind sammen, skiver hvad hun laver i weekenderne osv. Mine andre børn er så store, at de selv kan styre det. De er 14 og 18 år.

Mine børn er på Facebook. Det giver dem mulighed for at se på billeder hjemme fra deres far, skrive med deres far (og mig, når de er hos ham). Min datter

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

Profile for freemags