Page 31

om de Min søn og jeg taler of te m vi har i planter, vi går forbi, og de ndenælder, haven (blandt andet bræ e). Vi har som jeg prøver at udrydd kan slukkes også talt om ild, og at det vi går forbi med vand. Og så i dag, da ger han: nogle brændenælder, spør e, når det “Mor, kan de godt brænd har regnet?”.

Vi var på vores datte vej i børnehave med r vores søn på 4 år. Vi havde og på 7 år me så d. landet, og vi kører fo Vi bor på traktor me rbi en stor d vogn. Min en masse roer på e n s den trakto øn siger: “Nøj, se li ge r der”. De r kommer tænkepaus en e f r a m in d refter hun siger: “Ha atter, hvord set så’n en før?”. Det u slet ikke lød enor m sjovt, for h t meget bon un sagde det på en dsk måd bare til at e, så vi kom grine.

Min datter på 4 år g spurgte: “Hvor lan Jeg tid er der til jul?”. der fortalte hende, at e til. stadigvæk er læng “Øv, Hendes svar var: an for jeg savner såd mine julegaver”.

ærkroglige opm sp rs e tt a d Min hun klede sig, og somhed udvi t a ting andet ud af, t d n la b t d n fa d en eftermid sa n u H . e rim kunne , da m om strudse fil n e så g o g da mer løbende m ko lig se d lu hun p har “Mor, Mor, jeg t: e n e kk kø i å ud d der rimer p va h f, a d u t funde kser”. gør underbu t e D r! se d r ru st til køkkenet va n e u st a fr Turen sser til k til at gøre tru o n g n la å lts a ) underbukser :-

Her til morgen er vi lidt

sent på den. Jeg siger til min datter på 4 år, at hun skal gå ind og vække storerbror. Hu n går derind og siger: “Hall o, det er morgen derude” og peger på vinduet. Storeb ror peger på sine øjne og sig er: “Jamen hallo, det er nat herinde”.

LÆS FLERE GULDKORN Klik her for at læse flere sjove guldkorn fra børn.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

Profile for freemags