Page 29

Min datter på 4 år er meg et glad for at klippe og klis tre, så vores forbrug af ta pe er højt. En dag spørger hun: “Hvor er tapen?”. Jeg svarer: “Du må ringe til tapefabrikken”, hvorpå tøsen tænker lidt og sige r: “De ved jo ikke, hvor vi har lagt den”.

e og sad Jeg arbejder i en børnehav r på 4 og 5 og snakkede med to pige de har år. Jeg spørger den ene, om hun siger fået deres hundehvalp, og den, om de “ja”. Så spørger jeg den an mme. Hun har nogle kæledyr derhje bror!”. Ja, svarer “Nej, jeg har en lille es med et han kan nok godt sidestill kæledyr.

t i aftensVi sidder mid kker, da min maden og sna r kigger på datter på 3½ å r: “Hallo du sin far og sige entlig en der, har du eg høver jeg at mening?!”. Be e af grin? d a fl lå i v t a , e nævn

I dag fortalte jeg mine sø nner på 4 og 6 år, at vi havd e vendt et kalenderblad, så nu hed måneden oktobe r. Så spurgte ham på 4 år: “Hvornår bliver det så ok treber”? Ja, det kan altså være lidt svært at forstå, hvor de måneder har de res navne fra.

en fjernsyn samm r se g o r e d d Jeg si atter. Så ap 4 årige d med min kn hvor der en reklame, r e d r e m m ko d over sse piratfisk in a m n e r e m stne kom get spørgely e m in M t. lande r, og jeg r, hvad det e datter spørge e senere k”. Nogle dag svarer “piratfis ame. Min n samme rekl e d n e ig vi r ger: se på mig og si d la g r e g g ki r datte ne ikke rfisk!”. Jeg kun “Se Mor, sørøve at klukke lidt over ed lade være m ing. n rk den bemæ

Her til morgen var vi lidt sent på den. Jeg siger til min søn på 7 år, at han skal se at få tøj på. Han svarer mig: “Ja ja, søster”, hvortil min datter på 4 år siger: “Hun er altså din far”.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

Profile for freemags