Page 10

Jeg kan stadig huske navnene og alle de spændende historier. Jeg er sikker på, at de fandtes i hans verden, og han var ikke bange for dem. De levede et par år, og så forsvandt de stille og roligt.

Æ Min datter har længe haft en usynlig ven kaldet Prutti (jeg aner ikke, hvor navnet kommer fra), og vi har været lidt bekymret for, om det nu var normalt, og hvad vi skulle gøre ved det.

Æ Min datter på 5 år har flere venner af den usynlige slags. Hun fortæller tit historier, som min pige skal på sygehuset, pigen har fødselsdag osv. Jeg tror, det er ganske normalt og harmløst.

Nu har jeg så læst, at det er helt normalt, og at børn, der har sådan en fantasiven, har en fantastisk fantasi og er meget intelligente. Så vi vælger at se det fra en positiv side.

Lillebror på 3½ er også begyndt at have “min dreng” og “min pige”. Men om det er noget, han har forstand på, eller blot siger det, fordi storesøster siger det, aner jeg ikke.

Men for pokker Prutti kan være irriterende. Han får virkelig skæld ud engang imellem og bliver smidt ind på værelset af min datter.

Æ Min søn, som lige er blevet 3 år, har en usynlig ven, ligesom Alfons Åberg havde det. Vores søn vil nogle gange ikke sove, fordi vennen driller, og vi skal bede vennen gå ud af hans værelse. Andre gange, hvis vi er ude at handle, så bliver vennen siddende i bilen. Da vi besøgte Bedstefar på sygehuset, sagde vores søn, at vennen ikke måtte komme med, for han kunne ikke finde ud af at være stille, som vi lige havde forklaret ham, at man skal være på et sygehus.

Æ Balli, Budut, Dardur og Hr.-flad-hr.-mast. De 4 havde min søn for 9 år siden. Han er 12 år i dag, og jeg kan stadig huske navnene og alle de spændende historier. Jeg er sikker på, at de fandtes i hans verden, og han var ikke bange for dem. De levede et par år, og så forsvandt de stille og roligt. Han er min den ældste og blev storebror, da han var 5½ år. Mine 2 andre drenge har ikke haft hemmelige venner, men de havde jo også søskende. Jeg har læst, at det er intelligente børn, der har hemmelige venner, og det tror jeg er rigtigt :-) FORTSÆTTES „

2 UD AF 3 BØRN HAR USYNLIGE VENNER Ifølge amerikansk forskning findes der i dag flere børn, der har usynlige venner, end børn, der ikke har. 2 ud af 3 børn skaber således en ven i deres egen fantasi. Men ifølge forskere fra Oregon Universitet er der ingen grund til panik. Fantasivennerne hjælper nemlig børnene til at forme deres egen personlighed. Når børnene støder på problemer, kan de skælde ud på vennen, og når de er glade, kan de dele oplevelserne med vennen. På den måde bearbejder de følelser på en positiv måde. Kilde: Avisen

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

DIT BARN #4  

4. udgave af magasinet DIT BARN med alt om de skønne unger.

Profile for freemags