__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 20

Når kun det bedste er godt nok, så vælg en ZENZ salon, når dit barn skal klippes.

En lækker frisure til en sej gut? Eller en smuk klipning til en yndig prinsesse, eller noget derimellem? er Danmarks største grønne frisørkæde med saloner flere steder i København, Lyngby, Køge, Taastrup og Humlebæk. ZENZ

Hos ZENZ er der trygt for alle børn - både de, som skal have deres første klipning, de som stadig er inde i mors mave eller som kun lige er kommet til verden, og for de som står overfor at træde ind i de voksnes rækker. Alle ZENZ salonerne er certificeret Grøn Salon og fri for unødig kemi, og derfor er luften altid ren og rar. Der er med andre ord ingen skadelige stoffer eller generende dampe. I de hyggelige saloner er der ro og altid god tid sat af til hver behandling. ZENZ byder på varm kakao, økologisk saftevand, nødder og frisk frugt. De tilbyder også håropsætning og en let makeup for eksempel i forbindelse med konfirmation.

GRØN FRISØR ZENZ bestræber sig på kun at arbejde med naturlige og økologiske ingredienser for maksimal respekt for miljøet og vores fælles sundhed.

I alle saloner anvendes eget sortiment af økologiske ZENZ-produkter for at undgå enhver form for potentielt skadelige kemikalier. Fra shampoo, hårfarve, styling produkter, håndklæder til kaffe og rengøringsprodukter, finder ZENZ det naturligt at passe ekstra godt på deres kunder, kolleger og vores fælles planet.

SUNDE PRODUKTER I salonerne anvendes ZENZ egne økologiske produkter, der er baseret på naturlige og økologiske ingredienser i top kvalitet, såsom koldpresset avocadoolie og oprenset aloe vera. Det er en professionel produktlinje til forbrugere. ZENZ Organic Products består af hårpleje-, hudpleje-, styling-, og makeup produkter, som er produceret i Danmark. De fleste af produkterne er veganske, økologisk certificeret og bærer det anerkendte Svanemærket. Til duftfølsomme, parfumeallergikere, gravide kvinder og børn tilbydes den parfumefri Pureproduktserie, der alle bærer mærket AllergyCertified.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #19  

Advertisement
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded