__MAIN_TEXT__

Page 47

er en yderst effektive metode til at afhjælpe køresyge og søsyge, og det virker efter ganske få minutter. SEA-BAND

Akupressurbåndet virker ved at give et svagt tryk på akupressurpunkter under håndleddene - samme princip som akupunktur, bare uden nåle. Løsningen er til både børn og voksne og er et naturligt alternativ til køresygemedicin.

“Når der findes en enkel metode, som virker hurtigt, og helt uden bivirkninger afhjælper eller fjerner køresyge og søsyge, så bør børn ikke have denne dårlige oplevelse på rejsen”. Sådan lyder det fra den danske distributør af akupressurbåndet Sea-Band. Kroppen har sit eget forsvar mod kvalme - det skal blot aktiveres.

Sea-Band kan bruges igen og igen og er en enkel og sikker metode, der blot aktiverer kroppens eget forsvar mod kvalme.

EN BRUGER SIGER: Det virker! Begge mine børn og jeg har altid “døjet” med køresyge. Jeg læste om Sea-Band og købte et sæt med det samme - og det virker perfekt! Jeg er virkelig glad for at have opdaget Sea-Band, da jeg altid bliver rigtig syg, både af at køre i bil, bus og tog. Jeg kan da nævne, at efter en tur i bybussen blev jeg så syg, at jeg måtte ligge resten af dagen og kunne virkelig ingenting. Begge mine børn på henholdsvis 9 og 16 år havde det på præcis samme måde. Så det er virkelig guld at finde noget, som hjælper. MERETE

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #17  

17. udgave af DIT BARN - magsinet om de skønne unger.

DIT BARN #17  

17. udgave af DIT BARN - magsinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement