__MAIN_TEXT__

Page 30

Her er det nemt at holde ferie med sin familie. Området er nemlig meget børnevenligt med store grønne arealer.

er en dejlig grøn oase tæt på Skagen beliggende midt i den smukke nordjyske natur. Her finder du ro, den smukke og børnevenlige Hulsig strand, et hyggeligt indendørs badeland, leg og sjov for børnene, tennisbaner og andre sportsfaciliteter, samt skønne vandrestier.

For de mindste er der flere legepladser, en kæmpe hoppepude og et stort og flot legeskib. Skal det kilde lidt mere i maven, kan børnene udfolde sig i junglestien, svævebanen og med sjove mooncars.

NEMT AT HOLDE FERIE

Det lille men meget hyggelige badeland er perfekt for en familie med mindre børn. De fleste børn elsker jo vand, og endnu mere at være sammen med mor og far i vandet. De små skriger ned ad den mørke rutsjebane, og de voksne kan svede den af i dampbadet. Der er også vandkanoner og en grotte med bobler.

SKAGEN STRAND HOTEL OG FERIECENTER

De lyse og rummelige ferieboliger har plads til 5 eller 6+1 personer. De ligger ugeneret i trygge omgivelser med hyggelige stisystemer mellem husene. Her er det nemt at holde ferie med sin familie. Området er nemlig meget børnevenligt med store grønne arealer. Her kan der spilles fodbold, leges, løbes og tumles.

HYGGELIGT BADELAND

Hvis mor eller far trænger til en stille stund for sig selv, er der Stillemorgen i badeland hver lørdag fra kl. 8.30 til 9.30, hvor der kun er adgang for voksne.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #17  

17. udgave af DIT BARN - magsinet om de skønne unger.

DIT BARN #17  

17. udgave af DIT BARN - magsinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement