Page 53

ISSE ARTIKLER? 30 GRUNDE TIL AT BØRN GRÆDER Vi kender det alle sammen: Vores børn får pludselig et hysterisk sammenbrud uden den helt store grund. Her har vi samlet 30 sjove billeder af børn, som græder over nogle af livets helt store “uretfærdigheder”.

ER DU EN SERVICEMOR? Der var engang, hvor børnene fra en tidlig alder blev brugt som arbejdskraft for at få familiens økonomi til at hænge sammen. Sådan er det heldigvis ikke mere. Men hvor meget skal børnene hjælpe til? Skal de lære at have pligter i en tidlig alder, eller skal de have det hele serveret på et sølvfad? Her kan du sammenligne dit “serviceniveau” med 10 andre mødres.

HVAD SKAL DU VÆRE NÅR DU BLIVER STOR? Børn kommer med de sjoveste forslag, når man spørger dem, hvad de skal være, når de bliver store. Kunne det f.eks. ikke være sejt at være flyvepony, lægemand eller havpilot?

SLÅR DU DIT BARN? De fleste forældre oplever før eller siden at få lyst til at slå sit barn i ren afmagt. Men har du rent faktisk gjort det? 8 mødre fortæller, hvad der drev dem til at krydse grænsen og slå deres barn.

LÆS MERE Du finder alle tidligere udgaver af DIT BARN på WWW.DITBARN.DK

DIT BARN #15  

15. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #15  

15. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

Advertisement