Page 39

Selv når barnet har set frem til den store dag længe, hænder det, at det fortryder efter det første hul. Derfor har Blomdahl udviklet medicinsk dobbelthul, hvor begge huller laves på én gang. Det går hurtigere, føles mere trygt og er mere skånsomt for barnet.

og tryghed. Smykkerne skal både være flotte og skånsomme mod din hud og dit helbred. Det kræver en ambitiøs produktudvikling, nøjsommelighed og uafhængige kvalitetskontroller.

forældre og/eller har besvær med nikkelallergi. Hele Blomdahls målgruppe er således i princippet repræsenteret i selve firmaet. Når nye idéer skal testes, kan personalet og deres familier give en værdifuld feedback.

HØJE KRAV

“Vores børn og teenagere er vores hårdeste kritikere, så vi bliver utroligt glade og tilfredse, når de er vilde med vores design”, fortæller administrerende direktør Nina Andersson.

Blomdahl stiller ofte højere krav til sig selv end, hvad loven egentlig foreskriver. For eksempel har de valgt at certificere sig i overensstemmelse med ISO 13485 i forbindelse med produktionen af medicinske produkter på trods af, at de ikke er tvunget til dette. Udover nikkel og andre elementer, som kan medføre kontaktallergi, undviger de også giftige, kræftfremkaldende eller andre helbredsskadende stoffer som f.eks. bly, cadmium, formaldehyd, phthalater og bisfenol A. Smykkerne udvikles derfor i dag af nøje udvalgt plastik og titanium i rene medicinske kvaliteter. Familievirksomheden har idag ca. 35 ansatte, som alle bidrager med deres viden og engagement. Størstedelen af personalet er kvinder, og mange er desuden

KLASSISK DESIGN Blomdahls design er klassisk og stilren. Modellerne varierer fra den mest elegante lille perle eller sten til de mere legefulde former som et hjerte eller en blomst. Uanset former og farver skal de dele, der kommer i kontakt med huden, være garanterede hudvenlige. Det kræver meget håndarbejde og præcision. For at tage et eksempel er yderbelægningen i guld, sølv og sort kun påført de steder på smykket, som ikke er i kontakt med huden.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #14  

14. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #14  

14. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement