Page 34

LYSTEN ER FORSVUNDET

JEG HAR IKKE LYST

For mit vedkommende er lysten forsvundet. Jeg kan da godt få lyst til at være gravid eller at holde en baby i mine arme, men når jeg tænker mig grundigt om, så har jeg ikke lyst til at få flere børn.

Jeg tror det er meget forskelligt. Jeg har kun 2 børn, og har ikke lyst til flere. Jeg har heller aldrig været skruk. Jeg er også opvokset i en familie med 2 børn, og kunne ikke forestille mig andet.

Jeg nyder at have store børn, og jeg nyder, at jeg kan mærke, at jeg har lidt frihed til f.eks. at handle helt alene. Og så elsker jeg at have store børn, hvor man kan få en god snak om, hvad der sker ude i verden.

Vi har ikke overskud til flere børn - hverken økonomisk, pladsmæssigt eller kærlighedsmæssigt. JETTE

LINE

ORKER IKKE EN TUMLING NYDER AT HAVE STORE BØRN Det afhænger jo nok meget af, hvem man er. Personligt har jeg ikke lyst til flere børn. Jeg nyder at have store børn, som jeg kan have spændende samtaler med, og at have friheden til at gøre noget for mig selv.

Jeg kunne sagtens have en lille baby igen, men jeg ville ikke orke at følge med en lille tumling på et par år længere. Jeg har heldigvis en noget yngre søster, der lige har fået en lille søn, så ham kan jeg vold-møsse :-) Og aflevere igen, når han har skidt i bukserne eller bliver gnaven. Det er bare lykken :-)

Jeg har 2 børn på 17 og snart 10 år, samt 2 papdøtre på hhv. 24 og 19 år. Måske jeg på et tidspunkt bliver bedstemor, og så vil jeg sikkert nyde at have med babyer at gøre igen - men jeg savner det på ingen måde nu.

KIRSTEN

Nu er jeg så også af den type, at jeg nok havde foretrukket, at man fik børnene i 2-års alderen (sagt med et glimt i øjet), for jeg synes altså, de er sjovere, når man kan kommunikere med dem.

Vi har 3 børn, men forsøger pt. at give dem en søster eller bror! 4 må være nok, så har vi ikke flere hænder, når vi skal holde i hånd :-) Efter 4 bliver der lukket ned, selv om jeg nok aldrig ville kunne lukke ned for lysten til flere. Men 4 er der, vi gerne vil stoppe.

4 MÅ VÆRE NOK

LONE F

FOR MIG ER DEN VÆK TID TIL AT FINDE MIG SELV Jeg blev endda gravid med en smutter men aborterede, hvilket var en lettelse. Så her er den helt slut. Jeg elsker, at jeg ikke er så afhængig. Elsker de 10 dage om måneden, hvor børnene er ved deres far. Elsker at være fit og kunne fokusere lidt på mig selv efter 18 år med børnefokus.

Jeg har 2 fantastiske børn og havde længe en idé om, at jeg skulle have en nr. 3, men vi fik aldrig taget beslutningen. Min mand var ikke hooked på idéen, da jeg har været syg efter begge mine graviditeter, så han syntes, at det var for hårdt for mig. Men hvis det var det, jeg ønskede, så ville han imødekomme det - vi er begge glade for børn.

EVA

Vi har stadig mulighed for at nå en mere, men nej. Jeg nyder den alder, vores børn har nu, de er mere

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #14  

14. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #14  

14. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement