__MAIN_TEXT__

Page 59

VINTERGUMMISTØVLER/ THERMOSTØVLER En vintergummistøvle er i princippet det samme som en gummistøvle, bare med et uldent foer. Som oftest kan støvlen snøres til foroven, og nogle har også en ekstra tyk sål i støvlen, som sikrer, at man holder varmen på en kold regnsvejrsdag. En thermostøvle er lavet af et thermo-materiale, der er kuldeisolerende, og samtidig har støvlen som oftest et uldent foer.

Vintergummistøvlen er rigtig god til våde efterårsog forårsdage eller på milde våde vinterdage, mens thermostøvlen kan klare de rigtig kolde og våde dage. Begge støvler sidder løst på foden, og bør derfor ikke være den primære vinterstøvle.

399,95

379,95

399,95

AIGLE GIBOULEE VINTER GUMMISTØVLE GRÅ Super flot vinter gummistøvle fra Aigle med mesh i den øverste del og snøre, så den kan lukkes godt til. Støvlen har dejlig varmt foer.

BUNDGAARD VINTERGUMMISTØVLE LEOPARD Vintergummistøvle med varmt foer og varmeisolerende thermosål samt snøre foroven. God kvalitet, der holder fødderne varme.

BISGAARD VINTERGUMMISTØVLE BORDEAUX Lækker vintergummistøvle med termosål. Støvlen har snørelukning med lædersnøre i toppen og lækkert varmt uldfoer.

349,95

379,95

449,95

KAVAT GIMO VINTERGUMMISTØVLE SORT Vintergummistøvle i sort fra svenske Kavat med lækker udtagelig udsok/foer. Sålen er skridsikker og lavet af et let materiale.

MOVE BY MELTON THERMOSTØVLE OLIVEN Thermostøvle fra Move by Melton i oliven med varmt foer. Et rigtigt hit, der holder fødderne varme og tørre. Normal i bredden.

VIKING EXTREME THERMOSTØVLE BLÅ Populær thermostøvle fra Viking i smart letvægts design med snøre i kanten, så du kan lukke helt af for sne og slud. Med foer.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement