Page 58

HJEMMESKO (SUTSKO, FUTTER, INDESKO) Hjemmesko er uundværlige både i institutionen og hjemme, så man undgår kolde fødder, samtidig med at fødderne ikke skrider, når legen bliver vild.

Hjemmesko skal være bløde og behagelige for dit barn. Om vinteren er et par sutsko i uld at foretrække, men hvis dit barn har det varmt nok, kan skindsutsko sagtens være ligeså gode.

399,95

449,95

399,95

GLERUPS FILT BØRNESTØVLE Glerups filtsutsko er håndlavede sutsko af 100% ren naturlig uld med en sål af kalveskind. Så det er ren forkælelse til fødderne.

LIVING KITZBÜHEL CHELSEA SUTSKO Antracitgrå sutsko fra Living Kitzbühel i lækker varm uld med elastik i begge sider. Med fleksibel og skridsikker gummisål.

RUGGED GEAR BONDI HJEMMESKO Lækre varme hjemmesko fra Rugged Gear i ruskind med foer i det skønneste lammeuld. Blød og fleksibel gummisål.

349,95

269,95

299,95

LIVING KITZBÜHEL BABYSUTSKO Kær babysutsko til de helt små i lysegrå med motiv af mus på snuden. Lukkes med velcro ved anklen. Med skridsikker gummisål.

POM POM SUTSKO GRÅ SØLV DOTS Super lækker skindsutsko i grå ruskind med sølv prikker til de små piger. Med vecrolukning, der sikrer optimal pasform.

BISGAARD SUTSKO MED LILLE STJERNE SØLV Super fin sutsko til de små med en flot stjerne. Lukkes med bred velcrorem, så den er nem at komme i og justere. God fast hælkappe.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement