__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 57

VINTERSTØVLER Uanset hvilken vinter vi får, er et par vinterstøvler nødvendige i dit barns skogarderobe. Vinterstøvler skal holde fødderne varme og tørre, uanset om det er frostvejr, sne, slud eller regn. Støvler er det tungeste fodtøj, dit barn skal bruge, og derfor er det vigtigt, at de støvler, du vælger, sidder

godt fast på foden, så dit barn ikke ender med at slæbe fødderne efter sig. De fleste støvler kan reguleres med snøre eller velcro, for at få den optimale pasform. For at sikre dig, at støvlerne er vandtætte, skal du vælge en model med tex membran. De fleste vinterstøvler til børn har tex membran.

999,95

799,95

879,95

ANGULUS TEX-STØVLE CHAMPAGNE/ROSE Lækker vinterstøvle fra Angulus med det fineste træ-motiv. TEXmembran og 100% uldfoer holder fødderne varme og tørre.

BISGAARD TEX-STØVLE MED LYNLÅS SØLV Lækker nyhed fra Bisgaard. En helt enkel støvle med hulmønster i flot sølv skind. Lynlås på indersiden, så den er nem at komme i.

ARAUTO RAP TEX STØVLE MED VELCRO Lækker varm vinterstøvle i grå leopard. Lukkes med 2 velcroremme. Med uldfoer, RapTexmembran og sål i rågummi.

699,95

799,95

549,95

SUPERFIT HUSKY GORETEX STØVLE Let og lækker vinterstøvle med refleks detaljer. Lukkes med 2 velcroremme, har fast hælkappe og en god skridsikker sål.

HUMMEL ROBUSTUS BOOT JR HI TEX Lækker vinterstøvle i sort skind og mesh og med smarte detaljer i blå. Støvlen har fleece foer og er 100% vandtæt.

PRIMIGI ASPY GORETEX STØVLE Cool vinterstøvle i sennepsfarvet læder til de små drenge. Med fast hælkappe og lukkes med 2 velcroremme. Med GoreTex-membran.

Profile for LIFEMAGS

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

DIT BARN #13  

13. udgave af DIT BARN - magasinet om de skønne unger.

Profile for freemags
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded